CoinTracking mobile

Konsulentët e taksave kripto dhe informacioni tatimor

Lista jonë CPA përmban konsulentë tatimorë me përvojë në kriptovaluta. Ata mund t'ju ndihmojnë të kontrolloni deklaratën tuaj tatimore dhe ta dorëzoni atë në mënyrë korrekte.
Në skedën 'Tax Information' do të gjeni informacione për trajtimin tatimor dhe situatën ligjore të kriptomonedhave në vende të ndryshme.

CoinTracking · Chart

Lista e konsulentëve tatimorë të CoinTracking Crypto


Zgjidhni vendin tuaj ose përdorni kërkimin për të gjetur një konsulent tatimor që përputhet. Nëse jeni një konsulent tatimor, mund të shtoni kompaninë tuaj në listën këtu.
Kompani Shteti Qyteti CoinTracking
Corporate
Vegza
Kompani Shteti Qyteti CoinTracking
Corporate
Vegza
përdor CoinTracking Kompanitë tatimore me këtë simbol po përdorin një version korporativ të CoinTracking për klientët e tyre.
Ju mund t'u jepni lehtësisht këtyre kompanive qasje në llogarinë tuaj CoinTracking në mënyrë që ato t'ju ndihmojnë me kthimin tuaj tatimor. Kjo kursen shumë kohë dhe para për të dyja palët.
 
Partner me shërbim të plotë Kompanitë partnere me këtë simbol ofrojnë një paketë të gjithanshme tatimore ekskluzivisht për përdoruesit e CoinTracking. Kjo përfshin verifikimin e të gjitha të dhënave, video thirrjet dhe plotësimin e plotë të taksave.
Ju lehtë mund t'u jepni këtyre partnerëve qasje në llogarinë tuaj CoinTracking në mënyrë që ata t'ju ndihmojnë me deklarimin tuaj tatimor. Kjo kursen shumë kohë dhe para për të dyja palët.
CoinTracking · Chart

Lista e CoinTracking e Informacionit Tatimor

Zgjidh ndonjë shtet për të ngarkuar informacionin tatimor
Mospranim: Informacioni tatimor mund të ndryshojë në çdo kohë.
Pavarësisht ekzaminimit të kujdesshëm, CoinTracking nuk merr përsipër asnjë përgjegjësi për aktualitetin dhe korrektësinë e informacionit, si dhe lidhjet e jashtme.
Gjithmonë duhet të konsultoheni me një këshilltar profesional tatimor. Informacioni i përfshirë në këtë faqe interneti mund të ndryshojë pa paralajmërim.
  • CPA dhe informacione tatimore në dispozicion
  • Informacioni tatimor i disponueshëm
  • Rregullore e paqartë tatimore
  • Zotërimi dhe tregtimi nuk këshillohet
  • Posedimi dhe tregtimi i ndaluar
  • Nuk ka ende informacion tatimor